Het Missiehuis /
Comfortabel wonen
in Hoorn

Impressie van het nieuwe Missiehuis

Wonen in het Missiehuis

Na jaren van leegstand krijgt het Missiehuis een nieuwe functie. Straks kun je in dit monumentale gebouw wonen. Op het terrein komen ook nog vier nieuwe woongebouwen.

Schrijf je nu in >

Plattegrond van het terrein

Veel keuze

Er is veel mogelijk in het Missiehuis. Groot wonen, klein wonen, een appartement op één woonlaag of juist met meerdere verdiepingen.  In het monumentale Missiehuis of in één van de nieuwe gebouwen. De meeste woningen zijn voorzien van mooie buitenruimtes en beschikken over parkeerplekken en alle comfort dat past bij eigentijds wonen! Het is zelfs mogelijk om over een elektrische deelauto te beschikken. Geinteresseerd? Scrijf je nu in!

Schrijf je nu in >

Monumentaal Missiehuis

Het Missiehuis

Het monumentale Missiehuis werd in 1928 gebouwd voor de fathers van de Mill Hill-orde. Het gebouw deed dienst als school en had een eigen kapel en kerkhof. De monniken, paters en zusters woonden en werkten hier intern. In de jaren zestig ’verliet de orde het gebouw. Daarna heeft het een aantal verschillende functies gekend, waarna het ook een tijd leeg heeft gestaan. En nu krijgt het gebouw weer nieuw leven!

Schrijf je nu in >

Voorzieningen om de hoek

Voorzieningen

Om de hoek van het terrein liggen de tennisbanen en atletiekbaan van Hoorn. En een groot rugbyveld. Op loopafstand zijn enkele middelbare scholen te vinden, er zijn winkels en supermarkten voor de dagelijkse benodigdheden. Groothandels, bouwmarkten en meer voorzieningen zijn vlakbij.

Schrijf je nu in >